13. feb, 2016

Text

 

Utställning den 13 febr.-16

Idag var alltså den stora dagen inne, vi har visat Lovis för första gången i år. Hon var nog inte särskilt väl förberedd egentligen, men jag tänkte att det får bli som det blir det här är ju ändå en bra träning för en liten bestämd dam som Lovis.

Utanför ringen var hon heltokig ibland, först gick hon runt som en jakthund och sniffade i spånet i ridhuset,sedan drog hon omkring med mig ett antal varv innan jag fick henne att lugna ner sig lite iaf.

Inne i ringen gick det bra så länge jag visade henne. MEN, när husse skulle vara springhjälp flög f-n i henne, om hon nu trodde det var bus bara för att inte jag höll i grimskaftet ? Ja vem vet.

Resultatmässigt blev det inget att skryta med, men jag är supernöjd iaf. Tänderna var ua. Tänk jag som varit sååå orolig för hennes tänder, och nu fick jag bekräftelse på vad jag egentligen själv sett men knappt vågat tro på att hennes tänder är helt som de ska. JIPPI !

Lovis har på sig den första grimman som jag själv har gjort med lite bling bling på nosremmen, och tillhörande ledtygel.

Nu blir det till att försöka miljöträna "monstret" (hon är precis som sin mamma i samma ålder) så gott det går. Men vad ska jag hitta på mån tro. Klart är iaf att vi ska ut någon mer gång på utställning i år.

Vi hörs !