30. maj, 2016

Text

Ingenting nytt har hänt, här är allt som vanligt och det är väl tur det. Hästarna går här och har det bra på sommarbetet.

Idag när det ser ut att bli bättre väder så har Unni sluppit sin betesreducerare. Jag tycker så synd om henne att ha den, hon kommer inte åt varken salt eller mineraler.

Utställningen närmar sig med stormsteg, och Lovis har fortfarande massor med päls kvar. Jag vet inte hur jag ska bära mig åt med det, för pälsen sitter verkligen fast. Det får väl bli som det blir helt enkelt.

"Vitan" är sur igen, hon är otrolig. Jag vet inte hur många gånger om året hon vill ruva. Nu vill jag inte ha några kycklingar, och det är lite synd om hönan att inte få ha några ägg, men likväl ligger hon platt som en pannkaka och är ilsken när jag kommer och plockar bort ägg som de andra värpt till henne. Jaa, dessa hönor de är väl för tokiga.

Taxfröken Alma är sig lik, men nu har jag köpt ett antiskällhalsband till henne. Det funkar ganska bra faktiskt. Men inte när det kommer folk och hon blir riktigt till sig i trasorna, då struntar hon i att apparaten sprutar citrondoft på henne.

Ja, det var allt för denna gången. Vi hörs !