18. jul, 2016

Vi medicinerar Unni

Jaa ni vad svårt detta med Unnis sjukdom har varit, men nu har vi iaf ändrat oss: vi ska prova att medicinera henne och hoppas, hoppas att hon inte får några biverkningar.

Unni måste äta medicin varje dag resten av livet, och det blir såklart jobbigt, men vad gör man inte för sina små pälsklingar. Vi blir väldigt låsta vid hennes medicinering, och det blir svårt att få någon att ge henne medicin om vi vill åka bort. Man ger henne 1/4 tabl. upplöst i vatten och med en spruta i munnen.

Hon måste sedan ta nytt blodprov om två månader, men har fått rådet att raka henne och stryka på Emblakräm en bedövningssalva, innan hon ska ta blodprovet. Kommer nog gå bra tror jag.

Äntligen kan jag sova gott om nätterna, det här att vi skulle ta bort henne har tagit hårt på mig måste jag säga. Nu hoppas vi alla att hon klarar av behandlingen utan biverkningar och att hennes liv ska bli så bra som möjligt.

Bilden togs igår när yngsta barnbarnen var här för att säga hej då till Unni, det var egentligen då jag ändrade mig, hon måste få leva et tag till.( flickorna visste såklart inte vad som skulle hända, utan det var föräldrarna som ville komma och se henne en sista gång) Bättre barnhäst får man leta efter, lilla underbara goa Unni.

Vi hörs !