29. aug, 2016

Ett välbehövligt regn

Oj oj, vad det regnar idag och har gjort i natt, hittills har det kommit drygt 30 mm. Det är verkligen välbehövligt, men jättetråkigt för pållarna.

Tjejerna fick vara inne i natt, men nu får de gå ut och in som de vill. Husse håller på att rusta lite i deras ligghall, bl.a så håller han på att gjuter runt fönstren som riskerar att ramla ut annars. Särskilt Lovis är såå nyfiken på vad han gör så hon är med och luktar på allt.

Unni, ja medicineringen går som på räls hon är så duktig att ta den, men vägrar ta äppelgodiset hon brukar få efteråt. Hon har en jättestor hängmage, jag trodde den skulle gå bort nu när hon får medicin, men inte då. Hon är på 41:a dagen nu och snart är det dags att ta nytt blodprov. Då får vi ju svar på om behandlingen hjälper eller inte.

Fö går allt i gamla hjulspår. Jag borstade igenom alla tre i lördags, klippte svansar, örontofsar och käklinjen. Blev någon lite promenad också. MEN, jag borde inte ha tagit alla på en gång för nu har ryggen fullkomligt sagt upp sig. Jag vet ju att jag blir dålig om jag tar i så mycket, men det var ju så fint väder och så roligt att hålla på med pållarna. Så nu sitter jag här och tar värktabletter och kan inte annat göra än sitta vid datorn. Har fixat lite med en väns hemsida som jag gör, och så min egen har fått denna uppdatering.

Vi hörs !