6. nov, 2016

Rött träns och fårgrindar

VinkarTänk att det redan är 6 nov. Det börjar ju bli tid för julklapparna snart, ja, jag har fått önskelistor från två barnbarn iof. Men en av dessa damer fyller år i dec. så jag/vi får tänka på födelsedagen först för hennes del iaf.

Äntligen lite kallare väder, för hästarnas skull. De ser ut att må väldigt bra i kylan, men så har de en jättetjock päls också.

Jag har börjat fråga runt lite om någon är intresserad av att köpa Lovis, det är alls inget bråttom för jag vill gärna se hur det går för henne i utställnings/premieringsringen till nästa år först, då hon blir tre år. Och jag är inte alls glad åt tanken att kanske behöva sälja henne. Det beror också på hur det går för de gamla damerna.

Jag har beställt ett rött fint träns till Lovis, ett sidepull. Det är iaf ett bettlöst träns med två ringar på sidorna på nosgrimman. Har testat tömköra i grimma, men än vet hon inte vad som krävs av henne, att hon faktiskt får gå före mig. Får ta hjälp känner jag. Jag brukar alltid ha någon som leder första gångerna, men, men, är man själv så är man.

På tisdag kommer äntligen fårgrindarna. Då ska Unni få en egen liten box i uteboxen de dagar jag vill stänga in hästarna där. Ska bli så himla skönt. Visst jag har ju boxar i stallet, men Unni vill inte stå där själv, så den här lösningen med fårgrindar tror jag kommer bli jättebra.

Allt för denna gången ! Vi hörs !