30. dec, 2016

Rött sidepull

Årets näst sista dag, det är inte klokt vad fort tiden går. Det är nog som de säger att tiden går fortare och fortare ju äldre man blir.

Idag kom så äntligen det röda sidepulltränset jag beställde åt Lovis. Jag har inte hunnit prova det, men det ser ut som om det skulle passa iaf.

Unni går snart inte att medicinera, hon sticker bara hon ser mig. Så så här gör vi just nu: gubben går ut med lunchhöet och så fångar han Unni. Under tiden står jag inne och väntar och går ut när jag ser att Unni är fångad och ger då medicinen.

Jag var hos Naprapaten i förrgår igen, och har jobbförbud några dagar. Nu har jag så in i norden ont så det är ingen risk att jag gör för mycket. Och allt detta för att de kotor som halkade snett inte vill ligga still, så nu får jag verkligen tänka på vad jag gör så inte kotorna halkar snett igen.

Och i morgon är det så nyårsafton. Igen. Då gäller det att ta in pållarna för natten, för trots att vi bor på landet smäller det runt omkring här och det gillar inte mina damer i hagen. Som tur är så är inte Alma, hunden, ett dugg rädd.

Vi hörs väl någon gång nästa år ! Ha det bra !