2. feb, 2017

Jobbiga virvlar

Jag har anmält Lovis till Kristinehamn 4 mars, jo det är sant. Jag fick den "ljusa" iden igår och anmälde direkt. För det första har jag aldrig visat för domaren Ulrica Nordmark och för det andra så har vi inte så långt att åka. Hur det sedan blir med pållan återstår att se.

Hennes päls är så oregerlig den kan bli. Hon har inga virvlar på kroppen, men ändå ställer sig pälsen åt alla håll. Jag har börjat "behandla" henne idag med torrschampo. Jag får ta en bit i taget och försöka få pälsen åt rätt håll, viktigast är det på ryggen där den står upp som en tuppkamm på mitten. Men för tillfället så ligger pälsen ner där med hjälp av torrschampot. Det kommer krävas måååånga behandlingar/borstningar innan pälsen ligger som den ska, om den någonsin gör det vs. Man och svans tänker jag tvätta lite längre fram.

Lovis blir ju tre år i år så det gäller att ligga i med visningarna, hoppas såklart på diplom även om jag inser att chanserna kanske inte är så stora.

Den urusla bilden bredvid här är från idag, man kanske kan se lite hur hon ser ut i pälsen. Kroppen är som en sågbock så den bortser vi ifrån, ska försöka fixa en bättre bild en annan dag.

Vi hörs !