4. mar, 2017

Ingen utställning

Vilken dag det varit. Jag är så himla besviken och ledsen så det går inte att beskriva. Jag har jobbat så mycket med "Lovan" för att hon skulle bli så fin som möjligt inför utställningen idag. I går kväll fixade jag det sista med henne, att dela och tofsa manen. Hade så förbaskat ont i ryggen så jag satt på en pall emellanåt.

Lovis var INTE på humör heller, vilket gjorde tofsandet jättejobbigt. Hon slog med huvudet hela tiden, så jag höll nog på 1 1/2 timme minst. Men bra blev det.

I morse efter en ganska sömlös natt var jag ute före sex och kollade läget och gav hö.

Vi hade bestämt att åka senast 8, men då hade det börjat snöa och det med besked. Det kom flera cm på kort tid. Bilen kopplad till släpet stod översnöat efter bara en halvtimme, och vi beslutade i sista stund att inte åka. Vi visste ju inte helt säkert hur väderläget var bortåt Kristinehamnshållet heller. Neej, aldrig anmäla till någon vinterutställning mera, så osäkert som det är.

OCH då ska ni veta att vi har åretruntdäck på släpet och dubbdäck på bilen. Lite tokig kombo alltså. Så därför ville vi inte åka för om vi halkat av vägen, som vi hörde flera andra gjort på nyheterna, så skulle vi fått böter för den däckkombinationen.

Ja det blir fler utställningar och då hoppas jag vi slipper tänka på däckkombon.

Vi hörs !