13. mar, 2017

Vårväder

Nu är det riktigt underbart väder ute. Jag ska försöka borsta lite lös päls på Madicken, den enda som har börjat fälla. Så det märks att våren är på väg.

Unni mår så bra som man kan begära, men hon har börjat "kinka" med medicinen igen. Hon vägrar ta morotsbiten när jag ger henne, men går T ut går det hur bra som helst, så länge det varar. För vad ska vi göra om hon vägrar ta medicinen ? Vi har ju provat allt nu, det här var liksom sista chansen och det har gått så bra i flera veckor. Vägrar hon medicin, ja då finns det inte så mycket mer vi kan göra för henne hur gärna vi än vill. Så nu hoppas vi att hon inte vägrar morotsbiten när husse kommer, mig har hon genomskådat.

Fö rullar allt på i rasande fart. Jag har två hönor som är sura, så det blir inte mycket ägg precis. Och jag vill inte ha några kycklingar så de får väl ligga där och ruva "tomme" haha.

Jag har lurat lite på ett par tre utställningar för Lovis del. Som tur är, är det lång tid kvar att bestämma sig på. 20 aug kommer vi att åka på Premiering i Arvika, det är det enda som är bestämt ännu. Det ska bli så spännade att se hur det går för henne nu som treåring.

Vi hörs !