24. apr, 2017

Regn !

Ett riktigt otrevligt regnande tycker jag. Förut var det snöblandat, nu regn och blåst så man kan tro att det är höst Vinkar

I morgon är det två veckor sedan Unni slutade sina dagar. Hon kommer alltid att vara saknad för den hon var, så otroligt underbar. Men jag kan inte säga annat än att det känns som en lättnad så här efteråt. Jag var ju konstant orolig för pållan.

Dagen efter att Unni tagits bort, hade vi tid för Madickens halvåriga tandbehandling. Hon blir tyvärr inte ett dugg bättre, nu har hon dessutom fått karies vilken är vanligt när de har tandfickor med foderinpackning. Just nu mår Madicken jättebra, men vi vet att det går utför med henne också.

Nu borde vi släppa på bete för att vänja in tjejerna, men jag är så rädd för tänk om någon får fång ? I det här vädret släpper jag såklart inte, men tänker göra det iaf när vädret tillåter. Till dess tar jag ut pållarna så får de beta lite vid hand.

Jag har anmält Lovis till utst. 3 juni på Grevagården. Nu ska det väl iaf bli av, för det lär väl inte blir snöstorm i juni ? Eller ?

Vi hörs !