8. jul, 2017

Premiering i Vreta

Nyss hemkomna från Avelsvärderingen i Vreta med Lovis. Vi startade i ösregn, i mååånga mil dessutom. Men över alla under, i Vreta regnade det inte. Hemresan började med uppehåll men slutade med regn ju närmre hemåt vi kom.

Lovis gick i en stor klass med 12 hästar, blandat med mini och standard och vi gick "sist i kön", först i raden gick syster Bobergs Kitty. Det var jätteroligt att få se henne. Som väntat blev det inget diplom för Lovan, och det har jag förstått länge. Men man måste ju prova iaf. Fina lilla Kitty knep ett diplom, men så är hon också jättefin.

Det här är troligen sista gången jag visar häst. Det har varit och är så jobbigt med mina sjukdomar så jag orkar helt enkelt inte med. Värst just nu är mina problem med KOL, jag blir så himla trött och andfådd särskilt när jag måste anstränga mig.

Summa summarum så var det en bra premiering på Vretaskolan, en bra premieringsförättare: Ronny Johnson och massor med trevligt shettisfolk. Så jag är jättenöjd.

De två minisar jag har kvar kommer att behållas ännu ett tag, allt beror på Madickens tänder. Ni som följt min sida vet vad jag talar om.

Tack till Jenny som hjälpte mig visa Lovan "sista biten" då min ork var borta.

Vi hörs !