22. okt, 2017

Uppdaterat

Nu är det snart en månad sedan jag uppdaterade sidan. Kanske börjar jag tröttna på att göra hemsidan, eller hellre, det finns inget att rapportera. Inga utställningar, inga föl osv.

Men såklart händer det något iaf, djuren ska ses om på alla sätt. I lördags var hovslagaren här och gjorde lite fotvård på minisarna. I mitten på november kommer en vet. och fixar Madickens tänder. Samma dag ska hunden bli trimmad och kloklippt. Hunden ska även åka till "tandläkaren" och fixa tandsten. Hästarna ska avmaskas, katt och hund ska avmaskas, så även hönsen.

Själv har jag varit och fått en cortisonspruta i hö arm, den blev tyvärr inte mycket bättre. Jag har varit till hjärtdoktorn, friskförklarat hjärta. Jag ska göra arbets-EKG för att kolla om jag har kärlkramp. Jag ska göra ny spirometri, har fått en akutmedicin för KOL:en, och ska på lungröntgen.

Klart som sjutton att det händer saker här också. Men det vore väldigt roligt om det vore lite mer positiva saker.

Har ställt av husbilen och ställt in den för vinterförvaring. Nu hoppas jag bara att det inte kommer in några möss. Har skaffat elektronisk musskrämma, men vi hade inga möss i  husvagnarna vi haft under 32-33 år, så varför, egentligen, skulle vi få in möss i husbilen ? Men man dras ju med av vad andra tycker.

Jag har beställt avelsägg till våren av en bekant, av Maran. Ska bli roligt att se om "Vitan" den mest ruvningsvilliga kan ruva fram Maranhönor ??? De värper nämligen så vackra rödbruna stora ägg. Så nu får vi bygga ut hönshuset för Maran är en stor hönsras.

Ha det gott ! Vi hörs !