10. nov, 2017

Tiden går fort nu

Tiden går verkligen fort nu, snart är det jul och jag får nästan lite panik med tanke på det. Vad ska man köpa till barnbarnen. Många av dem är så stora så det är jättesvårt.

Jag har faktiskt köpt lite som sonhustrun tipsade om, vad skönt att man har henne/de att luta sig emot när det gäller att handla. Det mesta sköter jag då genom köp på nätet. Perfekt !

Nu när jag har en del hästrelaterat på annonser, så vet jag att många vill betala med Swish. Ja, då får jag väl fixa det då till mobilen. Det har varit många turer kring det, men slutade med att jag beställt en ny mobil, min är för gammal för att det ska funka med swish. Kan man bli annat än förbannad ??

Madicken och Lovis lever "latmans"-liv kan man säga, och synd för dem för de måste vara väldigt understimulerade. Jag försöker verkligen att vara med dem, men jag orkar inte så mycket som jag skulle vilja. Väntar på att få göra Arbets-EKG och om det är bra blir jag skickad till Lung Medicin. Jag hoppas så att man hittar vad som felar mig så jag kan få en medicin som jag blir piggare av.

Nästa vecka kommer veterinären och ska fixa Madickens tänder, så innan dess behöver vi göra iordning någon box eller liknande som vet kan behandla henne i, något som håller upp huvudet. Men vi har en plan, så vi ska se om det funkar. Lilla Madde, jag ser nu att hon har lite problem med tuggningen, men hon har inte gått ner i vikt och det var det som vetten sa: när hon börjar gå ner i vikt (kan inte tugga och tillgodogöra sig fodret) då är det dags att ta bort henne.

Pållarna är min livsnerv, jag kommer kämpa så gott jag kan.

Vi hörs !