31. dec, 2017

Gott Nytt År !

Årets sista dag och det är urtrist väder, om det åtminstone vore minusgrader ? ! ? !

Detta året har det inte hänt mycket här med hästarna. Det värsta var att behöva ta bort Unni, hon borde ha haft många år kvar om inte cushing fanns.

Lovis har visats två gånger, en utställning och en premiering, båda gångerna fick hon 38 p, så det kändes som att det kvittade att visa henne något mer. Jag stambokförde henne på 38 p.

Madicken har bara gått här och "skrotat" men hon är pigg och glad. Så har hon fått rensa tandfickor som vanligt två ggr om året. Hon har karies i en tand, och det kan man inte göra något åt, så tiden får utvisa hur länge hon får vara med oss. Mååånga år ännu hoppas jag.

I hönsgården har det blivit en ny tupp då den gamla bokstavligen "trillade av pinn". Han är ung ännu och han kommer bli en stilig herre när han växt klart.

En valp hade vi tänkt oss till våren, hade tingat en strävhårig dvärgtaxvalp, röd, hos en uppfödare som skulle ha valpar till våren, men så fick jag meddelande att pga mattes sjukdom blir det inga valpar till våren. Så nu letar vi vidare. Men röda dvärgar växer inte på trän. Vi får se vad det blir till slut, kanske byter jag hårlag om det är lättare att få tag på ????

Till sist önskar jag alla ett GOTT NYTT ÅR !