1. feb, 2018

Vaccination

Idag fick pållarna sin årliga vaccinering, skönt att ha det gjort. Eftersom Madicken magrar, trots lusern, så kollade vet henne lite. "Tanddoktorn" misstänker cushing, och även denna vet sa så. Hur som helst så ska jag inte börja behandla henne för det, eftersom hon också har så dåliga tänder. Hon får nu vara kvar så länge jag ser att hon är pigg och inte lider. Ja, fy sjutton.

Taxen Alma fick också sin årliga vaccination i förra veckan. Vi åkte på dropin, och det gör vi inte något mer. Alma kan ju inte sköta sig bland folk och hundar, så nästa gång beställer vi en tid.

Nu har en höna dött i natt, jag undrar varför ? Hon var inte så gammal, och jag märkte aldrig att hon var sjuk, tvärtom, hon låg och "ruvade" i går, sur som ätticka. Vad är det som händer, det undrar jag.

På onsdag kommer hovis, och det är verkligen hög tid för lite pedikyr. Men det har varit rätt isigt och halt i hagen, och då är det bra att de haft lite kanter. Nu blir det att gå på skridskor i halkan.

Det var ett underbart väder på fm. Pållarna stod och solade sig i backen, var säkert varmt och skönt för dem i sina vinterpälsar. Ingen av dem har iaf börjat fälla ännu.

Vi hörs !