9. feb, 2018

Vackert vinterväder.

Idag är det ett strålande väder ute, jag måste bara ut en sväng och få lite luft. Lagom temperatur och lagom mycket snö, kan det bli bättre det ju ändå vinter. Våren kommer när den kommer, jag ser verkligen fram emot den.

Hästarna går och myser i solskenet. Fortfarande fäller de inte alls, och lika glad är jag för det.

Jag har troligen en köpare till Lovis, men hon kommer inte att lämna oss riktigt än. Madicken har tagit upp sig i hullet, men hon dricker väldigt mycket vatten vilket också kan tyda på Cushing. När veterinären var här förra veckan, sa han att hon var tjock i halsen, vilket jag inte har märkt. Men det kan tydligen också tyda på Cushing. Så sorgligt nog, rinner tiden ut för henne och då är det iaf bra att veta att Lovis kommer få ett jättebra hem.

Själv får jag den ena kallelsen efter den andra till olika undersökningar. Närmast ska jag på datortomografi med kontrast, av lungorna. Sedan ska jag på lungfunktionstest. Har också varit och tagit blodprov för TBC, eftersom båda mina föräldrar hade det när jag var liten och smittan kan tydligen ligga latent hur länge som helst. Phu ! Hursomhelst är det jättebra att jag fått en läkare som verkligen går till botten med "problemet" andningsbesvär och trötthet. Så nu vet ni det, ni som undrat varför jag inte kan ha hästarna kvar.

Lilla valpen blir fyra veckor nu i helgen, så nu är det "bara" fem veckor tills hon flyttar hem till oss. Ska försöka få en bild av valparna av uppfödaren som jag kan lägga in här.

Jaa, jag går här och är ledsen för att bli utan hästar, men gläds åt att få hem valpen. Tala om att känslorna går upp och ner.

Bild: Matfriaren Alma, svårt att motstå den blicken. Lilla gosan.

Vi hörs !