27. feb, 2018

Brrr, det är kallt !

ArgFy vad kallt det är ute, om det kunde låta bli att blåsa så ininorden skulle det inte kännas så kallt alls.

Nu när denna "köldknäpp" kom så kan jag inte göra ett dugg med hästarna, fingrarna känns som frukostkorvar och så stela. T fodrar och mockar, jag går och ger mineraler och morötter och kelar lite med pållarna, annars går de bara och latar sig.

Jag har fortsatt försäljningen av hästgrejer, vore så bra att inte ha något kvar när det blir hästlöst här, för då orkar jag INTE ta tag i det. Det värsta tycker jag är att veta hur mycket sakerna är värda. Just nu har jag utställningsgrimmor ute och idag lade jag in en sadel, den enda jag har kvar faktiskt.

Nu är det inte lång tid tills vi får hämta valpen. Nu är det så här, att jag länge letat efter en röd strävhårig dvärg, men de är inte alltför vanliga. Så även om jag skulle ha fortsatt med pållarna skulle jag iaf köpt valpen, när tillfälle gavs. Så den kommer inte som ett "i stället för" som många tror.

Den här sidan kommer läggas ner så småningom, för när det blir hästlöst finns ju inte hästarna att skriva om. Kanske öppnar jag någon form av blogg som kan handla om de andra djuren, jag vet inte, vi får se.

Ha det gott !