22. okt, 2018

Lovis

Lovis är nu hos "bästa fodervärden" där hon får allt hon behöver, och lite till. Jag är så himla glad att hon hamnade just där. Min lilla Lovis har idag haft ryttare på ryggen och tyckte visst att det var helt ok. Ja, jag vet att hon är cool, men hon har ändå bar haft någon på ryggen en endaste gång.

Lovis är fortfarande till salu, och jag har fått en del svar men är inte nöjd med det, jag vill ha henne till ett hem med jämnstora kompisar och inte kompis till ett halvblod tex. de är för stora för att ge Lovis det som hästkompisar ger varandra, klikompisar tex. Nej, jag vill inte ha det så.

Jag önskar att någon vill ha henne för hennes egen skull, köra/rida in och kanske ta något föl för hon är ändå klass 1, så det är inte alls uteslutet att avla på henne.

Idag har vi röjt ytterligare i stallet, bl.a ska container bort som vi fått låna. Vi fick ju inte lägga skiten på den stensatta gödselplattan. Mina pållar räknades som 3 hästar fast de var så små. Två hästar var ok utan gödselplatta. Men om jag haft tex 30 får, var det ok utan gödselplatta, var sjutton ligger logiken i det ? Hur som nu är mina 25 år med shettisar slut, och jag slipper bråka med myndigheterna för att få hålla två shettisar som det var nu, utan container.

Ta hand om er ! Lovar inte att vi hörs, för när det här abbonnemanget upphör, så finns nog inte sidan mer. MEN, jag skulle vilja öppna en Blogg ? Vi får se !