Ny hemsida

 

Ny hemsida: skogsbergervalla.dinstudio.se

Ny hemsida

LerNu är jag på G med en ny hemsida. Det är jättekul och sidan har de funktioner jag vill ha. Det är mycket jobb med inskanning av bilder, släkttavlor mm och det tar sin tid. Sedan finns det ju annat att göra också så här inför jul, så det får ta den tid det tar.

Fortfarande finns ju denna sida några veckor till innan abbonnemanget går ut. Så jag får väl skriva här också någon gång ibland.

Allt är annars som det brukar så här års med kyla och värk. Så´n tur då att man är pensionär och kan göra lite som man vill och känner.

Siri var på hundtrimmet i tisdags. Hon blev väl inte så fin egentligen, men lite tunnare päls med mindre lockar. Blir hon för kall så får hon väl ha täcke.

Har fått rapport från Lovis nya matte och det tycks gå jättebra. Ja, det kändes så rätt att lämna henne där, där hon troligen får ett jättebra hem.

Nya sidans adress är: skogsbergervalla.dinstudio.se

Allt för idag ! Tack å hej !

Jag ska börja om från början med en ny hemsida, eller blogg där det krävs inloggning för att komma in. Ja varför då då ? Jag vill inte att alla ska kunna läsa tex min släktforskning. Så det blir en sida för familjen helt enkelt.

Annars så rullar det på bra här. Nu känns det verkligen okej att inte ha några pållar kvar. Snart är allt utrensat från stallet, det blir en hel del att slänga, bl.a en himla massa flaskor av olika slag. Tänk vad man samlat på sig genom åren.

R.I.P  Min gamla hovslagare har gått ur tiden, det fick jag se i tidningen i går. Han blev 77 år. Han var otroligt duktig, en riktig hästkarl. Må han vila i frid !

 

Jag börjar om från början med bloggen, för den förra gick inte att kommentera om man ville. Jag vill gärna få kommentarer på mina inlägg.

Kort sammanfattning: Jag har inga hästar kvar här på Skogsberg. Madicken, min kära fina ponny, har seglat vidare till de evigt gröna ängarna. Lovis har fått ett jättebra hem, och jag kan besöka henne när jag vill. Det är såklart tomt utan pållarna, men orkar man inte så är det bästa för dem att gå vidare med ny ägare/eller hästhimlen.

Lilla taxelina Siri har blivit opererad för livmoderinflammation inte ens 10 mån. gammal. Just nu strider jag med försäkringsbolaget om ersättning. MEN, de tänker inte betala och jag orkar inte överklaga. Gjort är gjort, Siri är kastrerad och kommer inte få livmoderinfl. igen. Nu är hon pigg och glad och busigare än någonsin. Just nu förhandlas det på förs.bol. men troligen blir det ingen ersättning eftersom biopsin inte visade 100% inflammation, och trots att inflammationsparametrarna visade skyhöga värden. Ja, ja, vi väntar på svar och jag tror inte det blir någon ersättning. Summa sumarom så gick op på nästan 20 000 kr, men det är smällar man får ta tydligen. Jäkla skit !

Vi hörs !